fbpx

F-TAG F01 Item tracker – Apple által hitelesített tárgykereső

F-TAG F01 Item tracker – Apple által hitelesített tárgykereső

2024.06.28. 0
Akció!

Original price was: 11430,00 Ft.Current price is: 6985,00 Ft.

Az F-Tag egy modern, Apple által hitelesített tárgykereső. A világszerte közel egymilliárd iOS-eszközt használó Apple Find My™ szolgáltatásba integrálva az F-Tag lehetővé teszi az elveszett tárgyak, például bőröndök, kézitáskák, kulcsok, pénztárcák, elektromos robogók, kerékpárok és háziállatok gyors és pontos helymeghatározását. A készülék teljes adattitkosítást és adatvédelemmel biztosítja az adatokat.
Translated with DeepL.com (free version)

Cikkszám: forcell-f-tag-f01-item-tracker-find-my-white Kategória:

Leírás

Forcell egy európai márka, amely GSM kiegészítőkre specializálódott, és a stílusra és kényelemre helyezi a hangsúlyt. Termékei tökéletesek azok számára, akik értékelik a magas minőséget és az időtálló dizájnt.
Az F-Tag egy modern tárgykereső, amelyet az Apple tanúsított. Az Apple Find My™ szolgáltatással integrálva, amely közel egy milliárd iOS eszközt használ világszerte, az F-Tag lehetővé teszi elveszett tárgyak, például bőröndök, kézitáskák, kulcsok, pénztárcák, elektromos rollerek, kerékpárok és háziállatok gyors és pontos helymeghatározását. Az eszköz teljes adat titkosítást és adatvédelem biztosít.
Precíz helymeghatározás világszerte – hogyan működik?
Az F-Tag hasonlóan működik, mint az Apple megfelelője. Miután egy Apple eszközzel párosították a „Find My” alkalmazáson keresztül, a helymeghatározó Bluetooth Low Energy (BLE) technológiát használ a folyamatos kapcsolathoz. Amikor az F-Tag kikerül a Bluetooth hatótávolságból, más közeli Apple eszközöket használ a helyzetének továbbítására az iCloud-ba. Ez a folyamat teljesen anonim és titkosított, garantálva a teljes felhasználói adatvédelmet.
Hatótávolság: Kb. 20-30 méter kültéren és 10-16 méter beltéren. Tekintettel arra, hogy világszerte körülbelül egy milliárd Apple eszköz van, bármely országban nagy pontossággal követhetőek az elveszett tárgyak.
Hivatalos Apple tanúsítvány – a biztonság és adatvédelem garanciája
Az F-Tag Apple által tanúsított, megfelel a legmagasabb minőségi és kompatibilitási szabványoknak. Az MFI (Made for iPhone/iPad) tanúsítvánnyal rendelkező felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy az F-Tag teljes mértékben integrálódik eszközeikkel, miközben teljes adatvédelmet biztosít. Az F-Tag biztonságos Bluetooth jelet bocsát ki, amelyet a közeli eszközök érzékelhetnek. Sem az adatok, sem az F-Tag vagy a segítő eszközök helyelőzményei nincsenek tárolva. Még a gyártó sem tudja egy adott F-Tag helyzetét vagy a segítő eszköz azonosító adatait.
Sokoldalú felhasználás: poggyásztól a háziállatokig
Az F-Tag lehetőségei végtelenek. Ideális a feladott poggyász vagy az ellopott hátizsák vagy kézitáska megtalálására nyaralás vagy üzleti utak során. Segít gyorsan megtalálni a kulcsokat és pénztárcákat, amikor sietve indulunk otthonról, és védi a kerékpárosokat és rollereseket. Megtalálhatók vele a hangszerek, értékes háztartási tárgyak vagy ékszerdobozok. Az eszköz akár a háziállatok nyakörvére vagy a gyermek hátizsákjába is elhelyezhető. Az F-Tag biztosítja, hogy ezek a tárgyak mindig okostelefon közelében legyenek. A készlet tartalmaz egy miniatűr akasztót az F-Tag egyszerű rögzítéséhez.
Párosítás: 1 perc, működés: akár egy év egyetlen elemmel
Az F-Tag Apple eszközzel való párosítása rendkívül gyors, mindössze egy percet vesz igénybe. Párosítás után a helymeghatározó Bluetooth Low Energy (BLE) technológiát használ a folyamatos kapcsolathoz, biztosítva a megbízható valós idejű nyomkövetést. Ez a technológia nagyon energiahatékony is, minimális adatátvitelt igényel. Az F-Tag cserélhető CR2032 elemmel rendelkezik, amely akár 12 hónapig is eltarthat. A „Find My” alkalmazás könnyen ellenőrizheti az akkumulátor állapotát és előre kicserélheti. A készlet tartalmaz egy csapot az akkumulátor cseréjéhez, egyszerűsítve a folyamatot. Az F-Tag működése rendkívül egyszerű és intuitív. A csomagban található részletes felhasználói kézikönyv válaszol a leggyakoribb felhasználói kérdésekre.
Megbízható bármilyen körülmények között
Az F-Tag F01 minden körülmények között megbízhatóságra lett tervezve. Az IP65 vízállósági besorolással az eszköz fröccsenésálló és alkalmas esős vagy párás környezetekben. A beépített 90 dB-es hangszóró biztosítja, hogy a hangjelzés zsúfolt és zajos helyeken is hallható legyen.
Specifikációk:
Bluetooth: 5.3, hatótávolság 20-30 m (kültéren), 10-16 m (beltéren)
Súly: 12,1 g
Hangszóró: Beépített, 90 dB
Vízállóság: IP65
Akkumulátor: CR2032
Kompatibilitás: iPhone, iPad és iPod Touch ID-val, iOS 14.5 vagy újabb verzióval
A csomag tartalma: F-Tag CR2032 elem Elemcsere kulcs Akasztó Részletes felhasználói kézikönyv

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + tizennégy =